Sitater 2019/20

Sitatene nedenfor er sakset/kopiert direkte fra nevnte kilder, og er gjengitt ordrett slik de står/stod skrevet på angjeldende sted.

basketballdommer.com tar ikke ansvar for om vedkommende person er sitert korrekt i nevnte publikasjon. Det får stå for den enkelte skribents/utgivers regning.

Overskriftene er i hvert enkelt tilfelle utarbeidet av redaksjonen her på basketballdommer.com, og eventuelle karakteristikker og hentydninger i disse er helt og holdent våre. (Red. anm.)

 

SITATER 2019/20

 

Pål Berg (angrende) om tidsmaskiner og egen oppførsel

"Jeg hadde brukt tidsmaskinen til å rydde litt i egen oppførsel. Jeg har vært oppfarende, hissig og angstbitersk, særlig i omgangen med dommere. Sorry."

Pauli ord (24.12.2019)

 

Pål Berg (usikker) om juleønsker og dommerbrødre

"Så, hva ønsker man seg? Det måtte være at Finn og Filip Szczesny dømte med navneskilt så jeg vet hvem jeg skal irritere meg over. Gjerne navneskilt på Akrem og Nasser Dagnew også, men jeg gjetter stort sett på at det er Akrem som dømmer."

Pauli ord (24.12.2019)

 

Kevin Altidor (stormfull) om fryktelige dommere og fløyteblåsekonkurranse

"The only challenge is that the referees are horrible, people pay their hard earn money to watch a basketball game and they’d rather blow the blow whistle than to let the guys play, the referees really take the joy away from the game. Sometimes I feel like we as players should take off our jerseys and let the referees play instead, they could probably have a whistle blowing contest to see who blows the loudest."

Alt om NBA (03.12.2019)

 

Pål Berg (undrende) om reklame og dommertøy

"Dommerne i kamper som fulgte var ikke sene om å påpeke at arenareklamen ikke var i tråd med retningslinjene: Det skulle være Diadora, og i hvert fall ikke Macron. Det var bare ett lite problem: Dommerne stilte selv i Macron-tøy, tydelig merket og slett ikke teipet over. Sånt skjønner ikke jeg."

Pauli ord (10.10.2019)

 

Fredrik L Gnatt (skrytende) om positiv tilnærming og utakknemlige jobber

"Det har til og med hendt at jeg har ytret meg angående dømming i basketball. Og som oftest så er det dessverre ikke like velformulert som Bengtsons innlegg, men mer i affekt. Og som oftest så er det heller ikke i veldig positiv tilnærming til dommerne. Derfor vil jeg også gi litt skryt her. Gimle møtte Tromsø Storm til kamp på søndag. En fremragende dømt kamp. Å være dommer er jo en ufattelig utakknemlig jobb."

Facebook (30.09.2019)

 

Tommy Canterbury (ærlig) om dommere og hvem som vinner

"The trouble with officials is they just don't care who wins."

Basketball Quotes (dato ukjent)