Sitater 2014/15

 

Pål Berg (positiv) om fremtoning og skjeve smil

"En av Bærum-kampene ble dømt av Viola Györgyi. Hun har virkelig lagt seg til en stil og en fremtoning det er grunn til å være stolt av. Til og med et skjevt lite smil i ny og ne!"

Pauliord (9.4.2015)

 

Dommer (svett) om klamt sølvtøy i julebordsesongen

"Det er ikke ofte vi ønsker oss tøy til jul, men akkurat nå er det litt krise. Det derre sølvtøyet vi må løpe rundt i blir så sabla klamt og svett og glinsende, og det er ikke alle av oss som er like lekre i tight sølv, selv i julebordsesongen.

Pauliord (18.12.2014)

 

Pål Berg (nisse) om tynne publikasjoner og julebøker med glans

  • Elitedommerne: «Macron-klær vi elsker å gå i; en grå og glinsende moteguide» - Dommerne kaster om ikke annet glans over kampene.
  • Basketballdommer.com: «Sitat-highlights 2014/15» - Etter at Pål Berg la ordene på hylla ble det skrint med quotables på nettsiden.
  • Importene i BLNO: «Travel calls we’ve understood and accepted» - Europeiske regler og norske tolkninger sett med amerikanske øyne

Pauliord (18.12.2014)

 

Lars Gunnar Sønsteby (oppgitt) om skyld og varierende linjer

"Det er ikke dommernes skyld at vi taper kampen, men samtidig synes jeg ikke de dømte noen god kamp i dag. Det var umulig for spillerne å vite hva slags linje dommerne lå  på, for det varierte hele tiden. Da blir spillerne passive og avventende", sier Sønsteby.

Budstikka (8.12.2014)

 

Keon Lawrence (frustrert) om dommerfrustrasjoner og flat innstilling

" Jeg skulle gått foran i kampen. Jeg var frustrert på grunn av dårlige spill og dommerne og kom utpå i 3. periode helt "flat". Det er bare å unnskylde og det er ikke godt nok av meg", sier Lawrence, som av en lokal jury ble kåret til Storms beste spiller.

iTromsø (30.11.2014)

 

Roberto Rosetti (sparkeballpipeblåser) om seminar og screener

"I think that it is important to start a co-operation such as this because football referees can learn things from their basketball counterparts and vice versa. To understand the technique of basketball screens could be really very useful for football referees."

FIBA Europe (17.06.2014)

 

Billy Wilson (importert) om innstilling og norsk dømming

"Jeg har tatt opp mine egne prestasjoner flere hakk. Innstillingen min er endret, og jeg har blant annet blitt vant til dømmingen i Norge", sier Wilson til iTromsø på dagens trening.

Bladet Tromsø (17.06.2014)