Desember 2011: Hva sa de?

I vårt stadig økende bildearkiv finnes det etterhver mange bilder som i etterkant kan fremtvinge både smil og undring rundt hva som egentlig skjedde, og ikke minst hva som ble sagt i den aktuelle situasjonen. Vi blåser nå støvet av noen slike situasjonsbilder i all uhøytidelighet, og ber om lesernes forslag til hva som ble sagt. Det er lov å bruke fantasien, ironien og ikke minst humoren til å komme opp med noen gode forslag. En intern jury kommer til å vurdere de innkomne forslagene, og vinneren får sitt publisert sammen med bildet på vår nye seksjon med dommerbilder. Novemberbildet uteble dessverre, men her er vårt desemberbilde med ny oppfordring om å foreslå hva som ble sagt.

Månedens bilde er tatt i Tromsøhallen for noen år siden, og det er dommer Per-Kristian Larsen som får instruksjoner fra Asker lagleder Baard Stoller. Men her kan det tenkes mye rart om hva som faktisk ble sagt.

Hva ble sagt her mon tro?

 Følgende forslag kom inn til dette bildet:

  1. PK, hvor mange ganger må minne deg om elementær dommerteknikk; du skal blåse UT i fløyten når de andre fouler, og trekke INN når vi fouler, capiche!?.
  2. Fy fader PK! Det er BLNO-finale og så bruker du uregelmentær blå fløytesnor!?
  3. Det dropset du ga meg smaker skikkelig surt!
  4. PK, nå trenger jeg en teknisk Foul for å få spillerne tent igjen. Kan du fikse det for meg? Eller må jeg fikse det selv denne gangen også!

En uformell jury har kåret en vinner som nå har fått teksten sin publisert under bildet i vår lille samling morobilder.