August 2011: Hva sa de?

I vårt stadig økende bildearkiv finnes det etterhver mange bilder som i etterkant kan fremtvinge både smil og undring rundt hva som egentlig skjedde, og ikke minst hva som ble sagt i den aktuelle situasjonen. Vi blåser nå støvet av noen slike situasjonsbilder i all uhøytidelighet, og ber om lesernes forslag til hva som ble sagt. Det er lov å bruke fantasien, ironien og ikke minst humoren til å komme opp med noen gode forslag. En intern jury kommer til å vurdere de innkomne forslagene, og vinneren får sitt publisert sammen med bildet på vår nye seksjon med dommerbilder. Her er augustbildet mens vi venter på dommersamling og sesongstart.

Månedens bilde er tatt i Harstadhallen for noen år siden, og det er den ikke alltid like avbalanserte Frederik Gnat som har argumenter om dømmingen etter kampslutt. Per-Kristian Larsen funderer også på hva som foregår mens dialogen mellom Gnat og Andreas Lind pågår.

Følgende forslag kom inn til dette bildet:

  1. Selv om den bare er så stor, er det håp for deg også.
  2. Jeg er gjennomgående imponert over måten dere dommere håndterer problemspillere på i denne kampen. Dere virker lyttende og oppmerksomme på deres behov også etter kampslutt.
  3. Da er vi enige: Du har snakket til meg to ganger denne omgangen, to T-er og rett på benken synes rimelig.

En uformell jury har kåret en vinner som nå har fått teksten sin publisert under bildet i vår lille samling morobilder.