Györgyi i VM-semifinale

I dag er lagene framme ved semifinalene for U17-kvinner i Zaragoza. Vår FIBA-dommer Viola Györgyi har gjort en overbevisende innsats i turneringen og dømte onsdag en av kvartfinalene. Men det stopper ikke der, i dag er hun også nominert til en av semifinalene. Kampen kan sees gratis og direkte på nettet via FIBAs YouTube-kanal. Vi gratulerer!

FIBA World Championship for U17 arrangeres i byen Zaragoza i Spania. Lagene er nå framme ved semifinaler og plasseringskamper.

De deltakende landene i U17 menn er Argentina, Bosnia & Herzegovina, Canada, Dominikanske Republikk, Egypt, Finland, Frankrike, Kina, Kinesisk Taipei, Korea, Litauen, Mali, Spania, Tyrika, USA og Østerrike. I U17 for kvinner deltar Brazil, Canada, Frankrike, Italia, Japan, Kina, Korea, Latvia, Mexico, Mali, Nigeria, Portugal, Spania, Tsjekkia, USA og Østerrike.

Vår internasjonale dommer Viola Györgyi har gjort en overbevisende innsats i dette mesterskapet, og etter at gruppespillet var ferdig dømte hun onsdag kvartfinalen mellom Australia og Tsjekkia i U17-kvinner.

Den jobben førte igjen til at hun i dag er nominert til semifinalen mellom Italia og Kina som spilles kl. 13:30. Meddommere i kampen er Sebastian Negron Rebolledo (CHI) og Daniel Garcia Nieves (VEN). Vi gratulerer med oppdraget og ønsker lykke til.

FIBA sender alle kampene fra dette og andre mesterskap på YouTube og via Facebook, over 840 timer med internasjonal basketball blir gjort tilgjengelig for fans over hele verden - helt gratis. Se mer info om dette på FIBAs hjemmeside.