FIBA ELW: Bejat til Praha
Nikola Bejat dømmer EuroLeague Women i Tsjekkia. Foto: Brage Titlestad.
Featured

FIBA ELW: Bejat til Praha

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en dobbelkamp i EuroLeague Women i Tsjekkia. I neste uke reiser han først til Praha og deretter til Brno.

EuroLeague Women er i gang med "Regular Season", nytt av sesongen er at denne splittes i to runder innledningvis, First Round og Second Round. De 16 lagene i First Round kjemper om 12 plasser i Second Round, de 4 lagene som ender sist i sin gruppe flyttes til EuroCup Women Play-Off Round 1.

I gruppe D spiller Umana Reyer Venezia (ITA), Valencia BC (ESP), ZVVZ USK Praha (CZE) og Uni Györ (HUN).

Tirsdag 29. oktober skal ZVVZ USK Praha møte Valencia BC hjemme hjemme i Praha kl. 19:00 lokal tid og kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Crew Chief Ivana Ivanovic (SRB), Nikola Bejat (NOR) og Maria Ignatiou (CYP). Kommissær er Catalin Burlacu (ROU). Alle disse er også nominert til en kamp i Brno dagen etter, mer om denne på torsdag.

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til.

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" med "First Round" som består av av 4 grupper med 4 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. Deretter slås de fire gruppene sammen til to grupper i "Second Round". De seks beste lagene derfra kvalifiserer seg til Final Six med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.