FIBA ELW: Györgyi til Schio i Italia
Viola Györgyi nominert som Crew Chief i EuroLeague Women i Italia. Foto: Nguyen Tuan.
Featured

FIBA ELW: Györgyi til Schio i Italia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en dobbelkamp i EuroLeague Women i Italia. I neste uke reiser hun til Schio og Venezia.

EuroLeague Women er i gang med "Regular Season", nytt av sesongen er at denne splittes i to runder innledningvis, First Round og Second Round. De 16 lag i Firest Round kjemper om de 12 plassene i Second Round, de 4 lagene som ender sist i sin gruppe flyttes til EuroCup Women Play-Off Round 1.

I gruppe A spiller Beretta Famila Schio (ITA), Basket Landes (FRA), SVTK Huntherm (HUN) og Perfumerias Avenida (ESP).

Onsdag 23. oktober skal Beretta Famila Schio møte Basket Landes fra Frankrike hjemme i Schio kl. 20:00 lokal tid og kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Crew Chief Viola Györgyi (NOR), Paulina Gajdosz (POL) og Ioannia Agrafiotis (GRE). Kommissær er Andrej Jelen (SVN). Alle disse er også nominert til en kamp i Venezia dagen etter, mer om denne i morgen.

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til.

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" med "First Round" som består av av 4 grupper med 4 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. Deretter slås de fire gruppene sammen til to grupper i "Second Round". De seks beste lagene derfra kvalifiserer seg til Final Six med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.