FIBA: Korshavn til Sverige
Jan Korshavn nominert som kommissær i FIBA Europe Cup - reiser til Norrköping neste uke. Foto: Privat.
Featured

FIBA: Korshavn til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår FIBA-kommissær Jan Korshavn til en kamp i Europe Cup gruppe G mellom Norrköping Dolphins og Spirou Basket fra Belgia. Neste uke reiser han til Norrköping i Sverige.

FIBA Europe Cup er inne i Regular Season der hele 48 lag skal kjempe om de 16 plassene i "Second Round" og i gruppe G spiller Spirou Basket (BEL), Maroussi BC, Norrköping Dolphins (SWE) og BC Sabah.

Onsdag 16. november møtes Norrköping Dolphins og Spirou Basket i Norrköping i Sverige kl. 19:00 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Valentin Oliot (FRA), Armin Mutapcic (GER) og Edgard Ceccarelli (FRA). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Norrköping.

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 10 grupper med 4 lag i hver gruppe A-J som spiller hjemme/borte. De ti gruppevinnerne og de seks beste 2er-lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de 16 lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.