FIBA ELW: Bejat sesongåpner i Spania
Nikola Bejat sesongåpner med EuroLeague Women i Spania
Featured

FIBA ELW: Bejat sesongåpner i Spania

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kvalifiseringskamp i EuroLeague Women i Frankrike. Om knappe to uker er han på plass i byen Zaragoza.

EuroLeague Women starter sesongen med kvalifiseringskamper der seks lag kjemper om tre ledige plasser i den første runden av "Regular Season". Nytt av sesongen er at denne splittes i to runder innledningvis, First Round og Second Round.

Tirsdag 24. september skal Casademont Zaragoza møte CSM Constanta fra Romania hjemme i Zaragoza kl. 20:00 lokal tid og kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Crew chief Amal Dahra (FRA), Nikola Bejat (NOR) og Martin van Hoye (BEL). Kommissær er Bruno Casinha (PRT).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til i sesongåpningen!

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" med "First Round" som består av av 4 grupper med 4 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. Deretter slås de fire gruppene sammen til to grupper i "Second Round". De seks beste lagene derfra kvalifiserer seg til Final Six med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.