FIBA: Györgyi til Finland
Viola Györgyi til FIBA Europe Cup i Kauhajoki. Foto: Nguyen Tuan.

FIBA: Györgyi til Finland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et oppdrag i FIBA Europe Cup for Men, Regular Season. Kommende uke reiser hun til Kauhajoki i Finland.

FIBA Europe Cup er i Regular Season der 40 lag fordelt på 10 grupper skal kjempe om de 16 plassene i Second Round. I gruppe C spiller Petrolina AEK (CYP), Jonava CBet (LTU), Rostock Seawolves (GER) og Karhu Basket (FIN).

Onsdag 15. november spiller Karhu Basket hjemme i Kauhajoki i Finland kl. 18:30 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Viola Györgyi (NOR), Andrea Bongiorni (ITA) og Einars Tukiss (LTV). Kommissær er Oscar Lefwerth (SWE).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i syv grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 10 grupper med 4 lag i hver gruppe A-J som spiller hjemme/borte. De ti gruppevinnerne og de seks beste 2erlagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.