Featured

FIBA: Györgyi til EM-kval i Sverige

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i kvalifiseringen til Eurobasket Women 2023. Oppdraget gjelder Sverige mot Israel i gruppe J og kampen går i Uppsala.

FIBA Eurobasket Women 2023 har startet sine kvalifiseringskamper, det er 38 lag fordelt på 10 grupper. Israel og Slovenia er som arrangørland direkte kvalifisert til sluttspillet. Både Russland og Hviterussland er utestengt fra deltakelse.

Torsdag 24. november skal Sverige møte Israel i gruppe I. Gruppen består forøvrig av Latvia som ubeseiret leder gruppen etter første runde.

Kampen spilles i Fyrshov Arena kl 19:95 lokal tid og sendes på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Gvidas Gedvilas (LIT), Viola Györgyi (NOR), og Peter Praksch (HUN). Teknisk delegat fra FIBA er Blanka Konecna (CZE).

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA Eurobasket Women er europeisk mesterskap for kvinnelandslag og arrangeres hvert annet år av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 38 lag i 10 grupper (tre grupper har 3 lag), deretter går de 10 gruppevinnerne og de fire beste lagene på andreplass videre til sluttspillet der også de to vertsnasjonene deltar, tilsammen 16 lag.

Mer informasjon på FIBA.com.