FIBA: Györgyi til Polen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i FIBA Europe Cup for Men gruppe G. Kommende uke reiser hun til Wloclawek i Polen.

FIBA Europe Cup er i gang med sin Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper. Gruppe G består av Anwil Wloclawek (POL), Karhu Basket (FIN), Egis Kormend (HUN) og Sporting CP (POR).

Onsdag 19. oktober spiller Anwil Wloclawek mot Kauhajoki Karhu Basket hjemme i Wloclawek kl. 18:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Sergij Zashchuk (UKR), Viola Györgyi (NOR) og Francisco Arana (ESP). Kommissær er Pavel Smid (CZE).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.