FIBA: Bejat til Bulgaria

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til kvalifiseringsrunde i FIBA Europe Cup for Men i Bulgaria. Det er 5 lag i denne gruppen som kjemper om plass i FEC og det er nominert 8 dommere.

FIBA-dommer Nikola Bejat

FIBA Europe Cup starter opp med en kvalifiseringsrunde der 22 lag er delt i fire grupper der kun 1 lag går videre fra hver gruppe.

Gruppe C består av Aris (GRE), Kataja Basket (FIN), Hapoel Haifa (ISR), BC Wolves (LTU) og Rilski Sportist (BUL) og kampene spilles i den bulgarske byen Samokov i perioden 27. - 30. september.

Følgende 8 dommere er nominert til denne turneringen:

  • Kerem Baki (TUR)
  • Mehmet Karabilecen (TUR)
  • Valerio Grigioni (ITA)
  • Bojan Jovanovic (BIH)
  • Lukasz Jankowski (POL)
  • Nikola Bejat (NOR)
  • Alin Faur (ROU)
  • Nemanja Ninkovic (SRB)

Kommissærer er Drazen Matkovic (MNE) og Branko Lozanov (SRB).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne i kamper som fulgte var ikke sene om å påpeke at arenareklamen ikke var i tråd med retningslinjene: Det skulle være Diadora, og i hvert fall ikke Macron. Det var bare ett lite problem: Dommerne stilte selv i Macron-tøy, tydelig merket og slett ikke teipet over.  Sånt skjønner ikke jeg. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook