FIBA: Reiertsen til EM i Montenegro

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert Alexander Reiertsen som medfølgende dommer til FIBA U16 Women's European Championship Division B. Turneringen arrangeres i Montenegro med 19 deltakende nasjoner.

Reiertsen til EM for U16 kvinner i MontenegroFIBA U18 Women's Championship Division B arrangeres i perioden 18. - 27. august og mesteskapet er lagt til Podgorica i Montenegro.

Deltakende nasjoner er Østerrike, Bosnia og Herzegovina, Bulgaria, Storbritannia, Island, Irland, Israel, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Nord-Makedonia, Norge, Romania, Serbia, Slovakia, Sverie, Sveits, Tyrkia og Ukraina.

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Alexander Reiertsen som en av de 19 medfølgende dommerne til turneringen som også har 8 nøytrale dommere. I tillegg er det nominert 5 kommissærer og 2 Referee Instructors.

Vi gratulerer Alexander med nytt internasjonale oppdrag og ønsker lykke til!

 

Se kalender for full oversikt over turneringer og dommeraktiviteter.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det var virkelig en prøvelse å følge (NBA-) finale 6 og 7, med mindre du var Heat-fan. Og selv da måtte du vel i anstendighetens navn ha fått med deg at det var en blanding av gavepakke, griseflaks og unnfallende dommere som gjorde at det i det hele tatt ble en finale 7. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook