FIBA: Sand og Korshavn til Island

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Sturla Sand til en kamp i EuroCup Women. Om et par uker reiser han til Hafnarfjordur på Island og får følge av Jan Korshavn som skal være kommissær i samme kamp.

ECW: Sand dømmer europacup på IslandFIBA EuroCup Women er i gang med sin Regular Season og gruppe L består av Villeneuve d'Ascq LM (FRA), Tarbes GB (FRA), KP Brnp (CZE) og Haukar (ISL).

Torsdag 28. oktober skal Haukar møte møte KP Brno fra Tsjekkia hjemme i Hafnarfjordur kl. 19:00 lokal tid.

Kampen blir sendt direkte på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen:  Kate Unsworth (ENG), Karol Kowalski (FIN) og Sturla Sand (NOR). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer begge med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg var dommer, og det var tidlig 80-tall (joda, jeg har vært dommer, og jeg har sågar dømt NM-semifinale!) "

Pål Berg

Følg oss på Facebook