FIBA: Györgyi dømmer kvartfinale

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en av kvartfinalerundene i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Frankrike der BL Montpellier skal møte UMMC Ekaterinburg fra Russland i byen Lattes.

ELW: Viola Györgyi dømmer kvartfinaleFIBA EuroLeague Women er nå over i sluttspillet og om en uke begynner kvartfinalene. Lagene spiller best-av-tre og aktuelle kampdager er 11., 18. og 25. mars.

Etter en lang høst med 14 spilledager spilles det nå kvartfinaler mellom ZVVZ USK Praha-Famila Schio, UMMC Ekaterinburg-BL Montpellier, Fenerbahce-Bourges og LDLC Asvel-Nadezhda. Final Four arrangeres helgen 17.-19.

Onsdag 18. mars møtes Basket Lattes Montpellier og russiske UMMC Ekaterinburg i Lattes kl. 20:00 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Ilias Kounelles (CYP), Péter Praksch (HUN) og Viola Györgyi (NOR). Kommissær er Ivan Bodrogvary (HUN).

Vi gratulerer Viola med sluttspilloppdraget og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Sølvtøy er noe man gjerne får i dåpsgave, men nå har også samtlige dommere fått utdelt en trøye i noe som ligner sølvlamé. Er litt usikker på hvor stilig det er, men for minst en av dommerne fulgte det røntgensyn med det nye tøyet; i hvert fall om jeg skal tro et par av avgjørelsene hans. Det er i så all en fin bonus. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook