FIBA: Bejat dømmer VM-kval på Island

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert dommere til VM-kvalifiseringen for menn, og vår internasjonale dommer Nikola Bejat skal til Island for å dømme kampen mellom Island og Slovakia.

I september 2023 er det FIBA World Cup med Indonesia, Japan og Filipinene som arrangørland. Det blir 32 lag fra hele verden med i denne turneringen, men det er 80 lag med i den kvalifiseringen som vil gå fra november 2021 til februar 2023.

I Europa blir det i tillegg en runde med "Pre-Qualifiers" som starter nå i begynnelsen av 2020. Onsdag 23. februar kl 20:00 skal Islands herrelandslag møte Slovakia hjemme i Reykjavik.

Følgende tre dommere er nominert til kampen i Luleå: Marek Maliszewski (POL), Nikola Bejat (NOR) og Steve Bittner (GER). Kommissær er Andrej Jelen (SLO).

Vi gratulerer Nikola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kanskje benytter de seg av samme telleappratet som registrerer besøk på nettstedet "basketballdommer.com" – det har alltid imponert meg når det kl. 06.30 en lørdag morgen står at "vi har 37 gjester på nettsiden nå". Yeah -right! 37 gærninger som står opp kl. 06.00 for å lese om dommere "

Pål Berg

Følg oss på Facebook