Featured

FIBA: Korshavn til Finland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår kommissær Jan Korshavn til et oppdrag i Europe Cup for menn i Finland. Om snaue to uker reiser han til Joensuu for å overvåke oppgjøret mellom Kataja Basket og Bakken Bears i gruppe H.

FIBA Europe Cup gruppe H består av Egis Kormend (HUN), Legia Warszawa (POL), Bakken Bears (DEN) og Kataja Basket (FIN).

Etter tre spilte kamper er Egis Kormund ubeseiret 3-0, Bakken er 2-1 med seier denne uken over Legia som dermed har 1-2 og Kataja ligger sist 0-3 uten seire.

Onsdag 20. november møtes Kataja Basket og Bakken Bears i finske Joensuu kl 18:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Alessandro Martolini (ITA), Chris Dodds (GBR) og David Tomasson (ISL). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Joensuu.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 10 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.