FIBA: Györgyi til Tyskland

I midten av november går den første runden med kamper i kvalifiseringen til Eurobasket for kvinner i 2021. Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nå nominert Viola Györgyi som crew chief i kampen mellom Tyskland og Nord-Macedonia i gruppe I.

Eurobasket for kvinner spilles høsten 2021, og nå starter en kvalifisering der 33 lag fordelt på ni grupper spiller om 14 plasser i mesterskapet. De to neste rundene spilles i november 2020 og i januar 2021.

Spania og Frankrike er som vertsnasjoner allerede kvalifisert. Det er i tillegg de 9 gruppevinnerne og de 5 beste toerne som går videre. Totalt blir det altså 16 nasjoner i Eurobasket Women.

Gruppe I består i tillegg til Tyskland og Nord-Macedonia av Latvia og Kroatia, alle sterke basketnasjoner.

Onsdag 14. november møtes Tyskland og Nord-Macedonia i byen Nördlingen i Tyskland, kampstart 19:00 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Viola Györgyi (NOR), Veronika Vavrova (CZE) og Cecilia Tôth (HUN). Kommissær er Maja Vukanovic fra Serbia.

Vi gratulerer Viola med oppdraget som Crew Chief i EM-kvalifiseringen og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne kan jo med fordel snakke litt om hva dette betyr for spillere og coacher. De kan prate litt om emosjoner, om nødvendigheten av at spillere får lov til å blåse ut noen sekunder – før dommerne blåser ut lyset for spillerne. Det er alltid spennende med T’er, og straffer og bibeholdte baller, men det er enda morsommere å se 10 spillere gjøre opp seg imellom. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook