FIBA: Györgyi til Polen

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et oppdrag som crew chief i EuroCup Women. I slutten av måneden reiser hun til Gorzow i Polen for å dømme KS AZS Gorzow mot Botas SK fra Tyrkia i gruppe A.

FIBA-dommer Viola GyörgyiFIBA EuroCup Women består av 40 lag i ti grupper med 4 lag, og lagene spiller 6 kamper i regular season på bestemte datoer før jul. De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill, kvartfinaler og Final Four spilles i april.

I gruppe A spiller KS AZS Gorzow (POL), Botas SK (TUR), Ramla (ISR) og KP Brno (CZE).

Torsdag 31. oktober møtes KS AZS Gorzow og Botas SK i Gorzow kl. 18:00 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Viola Györgyi (NOR), Maksim Zhitlukhin (RUS) og Anna Belousova (LAT). Kommissær er Yury Vouk (BLR).

Vi gratulerer Viola med oppdraget som crew chief og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg husker ikke helt hva jeg hadde sagt og til hvilken dommer i siste ordinære kamp, men det var neppe fordelaktig siden jeg fikk matchstraff og måtte tilbringe bronsefinalen på utsiden av Vasalundhallen. En ganske kjip opplevelse; både inne i hallen og utenfor. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook