FIBA: Sand til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert Sturla Sand til en kamp i EuroCup Women i Sverige i slutten av oktober. Turen går til Luleå i nord der Luleå Basket skal møte ACS Sepsi fra Romania. Jan Korshavn er nominert som kommissær i samme kamp.

FIBA-dommer Sturla SandFIBA EuroCup Women består av 40 lag i ti grupper med 4 lag, og lagene spiller 6 kamper i regular season på bestemte datoer før jul. De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill, kvartfinaler og Final Four spilles i april.

Mer info om spilleformatet på fiba.basketball.

Gruppe E består av Galatasaray (TUR), Luleå Basket (SWE), ACS Sepsi (ROU) og Artego Bydgoszcz (POL).

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Mihkel Männiste (EST), Sturla B. Sand (NOR) og Amel Dahra (FRA). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer begge med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon om ECW på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kampen ble en snodig forestilling som i realiteten punkterte for alvor da Vincent Hamilton pådro seg sin 4. og 5. foul i rask rekkefølge; den siste den 20. bokstaven i alfabetet... Når han snart returnerer til USA er neppe norske dommere på ”top 10”-listen hans over ”cool things 2 remember”. Men det er ingen unnskyldning, og en selvpåført lidelse i denne kampen som Tromsø etter hvert tok helt over. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook