FIBA: Bejat til Belgia

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i FIBA Europe Cup for Men i Belgia. Hjemmelaget Phoenix Brussel møter Spirou Basket fra Charleroi til et belgisk oppgjør i gruppe E.

FIBA-dommer Nikola Bejat

ECM består innledningsvis av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe går videre til andre runde fordelt i fire grupper I-L.

De to beste i hver gruppe går til "Round of 16" sammen med 8 lag som er slått ut av Basketball Champions League. Deretter er det kvartfinaler, semifinaler og finale med hjemme- og bortekamper på hvert trinn.

I gruppe E spiller Spirou Basket (BEL), Donar Groningen (NLD), Phoenix Brussels (BEL) og Pinar Kariyaka (TUR).

Mer om spilleformatet i reglementet for FEC.

Onsdag 30. oktober møtes Phoenix Brussels og Spirou Basket til et helbelgisk oppgjør i Brussel kl 20:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Marek Maliswewski (POL), Nikola Bejat (NOR) og Sergo Manuel Rodriguez (ESP). Kommissær er Anære de Wispelaere (BEL).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det bør ikke være bøter for flopping. Selv om jeg hater det, og selv om jeg sterkt misliker spillere som spekulativt og kynisk skriker på seg fouls tviler jeg på om vi har en dommerstand som er i stand til å håndtere dette. Det får holde med en og annen T. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook