FIBA: Szczesny og Korshavn til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Filip Szczesny til en kamp i FIBA EuroCup Women i Sverige. Hjemmelaget A3 Basket møter Orman Genclik fra Tyrkia i gruppe C. Samtidig er Jan Korshavn nominert som kommissær til denne kampen.

Filip Szczesny debuterer i FIBA EuroCup

FIBA EuroCup Women består av 40 lag i ti grupper med 4 lag, og lagene spiller 6 kamper i regular season på bestemte datoer før jul. De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill, kvartfinaler og Final Four spilles i april.

I gruppe C spiller A3 Basket Umeå (SWE), CCC Polkowice (POL), Bellona Kayseri Basketbol (TUR) og Orman Genclik (TUR).

Torsdag 17. oktober møtes A3 Basket Umeå og Orman Genclik i Umeå Energi Arena kl 19:00 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Henri Hilke (FIN), Gvidas Gelvidas (LTU) og Filip Szczesny (NOR). Kommissær er altså Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer begge med internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Enten er det for varmt her, eller så er jeg blitt litt for gammel og rund til å kjeppjage gråkledte.  Jeg bare registrerer med en viss fornøyelse at noen er svært bra; andre er helt hinsides dårlige på kommunikasjon og feel for hva den aktuelle kampen representerer av utfordringer. Felles for de dårlige er at de blir defensive og er lynraske til å grave seg skyttergraver. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook