FIBA: Korshavn til Island

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale kommissær Jan Korshavn til et oppdrag i kvalifiseringen til Eurobasket for kvinner i 2019. I slutten av november skal Island møte Bosnia & Herzegovina i Reykjavik.

Det er 32 deltakende lag i kvalifiseringen til Eurobasket for kvinner i 2019. Disse er delt i åtte grupper med fire lag i hver gruppe.

De åtte gruppevinnerne og de seks beste lagene på 2. plass i gruppene går til finalerunden i Eurobasket som arrangeres i Latvia og Serbia i perioden 27. juni til 7. juli 2019.

Lagene har spilt fire kamper i to kvalifiseringsrunder i november 2017 og februar 2018, og siste runde går altså nå med kamper 17. og 21 november.

Gruppe A består av Slovakia, Montenegro, Bosnia & Herzegovina og Island. Før den kommende runden leder Slovakia gruppen på målforskjell foran Montenegro.

Onsdag 21. november møtes Island og Bosnia & Herzegovina i den islandske hovedstaden Reykjavik kl 19:45 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Rune Ressel Larsen (DEN), Paulina Gajdosz (POL) og Iain McDonald (GBR). Kommissær er altså Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg var dommer, og det var tidlig 80-tall (joda, jeg har vært dommer, og jeg har sågar dømt NM-semifinale!) "

Pål Berg

Følg oss på Facebook