FIBA: Bejat til Danmark

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert dommere til Second Round i FIBA Europe Cup, og i januar skal vår internasjonale dommer Nikola Bejat til Aarhus i Danmark for å dømme oppgjøret mellom Bakken Bears og KK Mornar Bar fra Montenegro i gruppe K.

FIBA Europe Cup for menn er ferdig med Regular Season og begynner i januar på Second Round der de to beste lagene fra hver av de innledende 8 gruppene har gått videre.

De nye gruppene I-L spiller borte-hjemme og de to beste i hver av gruppene går til "Round of 16" som i praksis blir 8-delsfinaler.

Onsdag 10. januar møtes Bakken Bears og Mornar Bar i Vejlby Risskov hallen kl. 18:30.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Oliver Krause (GER), Nikola Bejat (NOR) og Ilya Putenko (RUS). Kommissær er Jörg Rüter (GER).

Vi gratulerer Nikola med sluttspilloppdrag i FIBA Europe Cup for menn og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne hjalp godt til i forvirringen da de mente at 3-sekunder aldri blåses når ballen sprettes av den som har stått for lenge i feltet. Den var ny for oss, men en artig praksis. I Norge er det jo nå slik at man kan oppholde seg i 3-sekundersfeltet i 5-6 sekunder før dommerne vurderer om dette er noe å mase med. I Kina er altså løsningen såre enkel; sprett ballen så er alt i orden. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster