FIBA: Bejat til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert dommere til Playoff Round i EuroCup Women, og i neste uke skal vår FIBA-dommer Nikola Bejat til byen Umeå i Sverige for å dømme oppgjøret mellom Umeå Udominate og Basket 90 Gdynia fra Polen.

Eurocup Women består av 40 lag fordelt på 10 grupper med fire lag i hver. Nå som Regular Season er ferdigspilt har de 8 beste lagene kvalifisert seg direkte til Round of 16. Lag 9 til 24 spiller Playoff Round 1 med to kamper borte-hjemme der de 8 vinnerne går videre til Round of 16.

Torsdag 14. november møtes Umeå Udominate og Basket 90 Gdynia i Umeå Energi Arena kl 18:00.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Juris Kokainis (LAT), Nikola Bejat (NOR) og Eduard Udyanskyy (ENG). Kommissær er Runar Birgir Gislason (ISL).

Vi gratulerer Nikola med sluttspilloppdrag i EuroCup Women og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne hjalp godt til i forvirringen da de mente at 3-sekunder aldri blåses når ballen sprettes av den som har stått for lenge i feltet. Den var ny for oss, men en artig praksis. I Norge er det jo nå slik at man kan oppholde seg i 3-sekundersfeltet i 5-6 sekunder før dommerne vurderer om dette er noe å mase med. I Kina er altså løsningen såre enkel; sprett ballen så er alt i orden. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster