Featured

Blogg: FIBA-camp i Slovenia

Vi har mottatt reisebrev fra Jelena Stefanović, regionsdommer fra Oslo, som i begynnelsen av juli deltok på FIBA Europes U15-camp i Slovenia. Sammen med spillere og dommere fra hele Europa hadde hun en intensiv og lærerik uke med erfarne internasjonale instruktører.

Jelena Stefanović, opprinnelig fra Serbia, var en av deltakerne i NBBFs jentedommerprosjekt for noen år siden og har siden etablert seg som en dyktig dommer i Regions Øst sin dommergruppe. Da invitasjonen til årets camp kom til NBBF var hun et naturlig valg for NBBFs dommerkomite.

I begynnelsen av måneden reiste hun til Slovenia der FIBA Europe arrangerte årets camp i byen Postojna. Nå har hun sendt oss en oppsummering av sine inntrykk fra campen der erfarne FIBA-instruktører hadde ansvar for den faglig oppfølgingen av deltakerne. Dagens innlegg på dommerbloggen er signert Jelena Stafanović.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen under "Om oss", og i tillegg finnes de nyeste innleggenes overskrifter øverst på høyre side av startsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.