Blogg: Oppsummering fra camp

Årets deltakere på CanDo Summer CampDa var årets utgave av CanDo Summer Camp over, og ukens hendelser fordøyd av de mange unge dommerne fra hele verden som hadde funnet veien til Alan Richardsons camp i Bulgaria. For Viola Györgyi ble det en fin opplevelse med mange sportslige høydepunkt både med forelesninger fra rutinerte instruktører og gode tilbakemeldinger på innsatsen som dommer. Vel tilbake i Trondheim har det blitt tid til en runde på tastaturet, og i dommerbloggen ligger nå et rykende fersk reisebrev fra campen.

Alan Richardsons summer camp har blitt svært populær, og dommere fra hele verden strømmer til denne årlige samlingen der et solid opplegg med topp instruktører og et høyt faglig nivå i praksis gjør campen til et kurs for dommere som satser på å nå et høyere nivå.

Forelesningene står nok neppe tilbake for det som foregår på FIBAs egne kurs, og i tillegg får deltakerne dømme kamper der de blir evaluert ned til minste detalj.

Selvfølgelig foregår alt med utgangspunkt i dømming med tre dommere (3PO) som er satsningsområde for stadig flere land, spesielt i Europa.

Etter å ha kommet hjem fra Samokov i Bulgaria har nå Viola oppsummert sine inntrykk fra ukens camp i et nytt innlegg på dommerbloggen. I tillegg har hun fått med seg undervisningsmateriale med forelesninger og videoklipp, både faglige og morsomme, alt ligger på FTP-serveren vår.

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.