Oppdateringer fra Scania Cup

Den store og prestisjetunge ungdomsturneringen Scania Cup er godt i gang, to dager med kamper er over og de ni norske dommerne har lange økter med kamper og evaluering av innsatsen sammen med en instruktør. Arrangøren Södertälje BBK samarbeider som kjent med FIBA Europe, og en rekke ressurspersoner er på plass for å veilede de mange dommerne som kommer fra hele Europa. I løpet av turneringen blir det også tid til en liten oppdatering av dommerbloggen, så følg med i dagene som kommer.

De ni norske dommeren har nå blir varme i dommertrøya, og etter to dager ser det veldig bra ut for alle de norske.Evaluering med instruktører i alle haller er nok noe uvant for de fleste, men samarbeidet med FIBA Europe gjør Scania Cup til en unik turnering også for dommerne.

Vi har utfordret flere av deltakerne til en oppdatering på dommerbloggen og sent fredag kveld kom det første bidraget fra Vicky Györgyi som kunne fortelle om hektiske dager og at to av de norske dommerne hadde fått et oppdrag hver i de to eldste finalene.

Mer om dette kommer senere.

 

Følgende instruktører er registrert i turneringen:

Luigi Lamonica
Willie Jones
Mick Howell
Alexander Fassen
Tomasz Trawicki
Petri Mäntylä
Johannes Sarekoski
Marko Juras
Patrik Glod

Alison Muir
Jasmina Juras
Ilona Hitlerova
Katy Nynäs

Jan Holmin
Lars Klaar
Oscar Lewerth
Apostolos Kalpakas
Nassos Ikonomou