Featured

Blogg: EM i Litauen

Det var ikke alle forbundsdommere som var på plass i Rykkinnhallen i helgen, enkelte hadde valgt å reise til Litauen på en langweekend med billetter til Eurobasket i Kaunas. I et land med ekstrem basketinteresse var det ikke vanskelig for våre kollegaer å finne seg tilrette, og sammen med en gruppe basketfrelste nordmenn var også forbundsdommer Sturla Sand som nå har skrevet noen linjer fra turen til Litauen. Topp stemning, spennende kamper og ikke minst god dømming står som stikkord på en fin helg i Kaunas.

En rekke basketinteresserte var i helgen på plass i Kaunas på en pakketur med billetter til de beste sluttspillkampene i Eurobasket 2011 i basketbyen Kaunas i Litauen. Blant disse var Chriss Brohaug og Sturla Sand. I tillegg var også Johan Feenstra og Tor Chr. Bakken på plass, men på eget reiseopplegg.

Etter å ha vært tilskuere på noen spennende og underholdende sluttspillkamper er de nå tilbake i Norge, og vår gjesteblogger har skrevet litt på bloggen om inntrykkene fra landet der de har tre religioner; Katolisme, basketball og øl.

Dagens innlegg på bloggen er signert Sturla B Sand fra Oslo.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.