Featured

Blogg: Sommer i Sarajevo

I perioden 14. til 24. juli var det EM for U20 i Sarajevo. Nyheter fra selve turneringen har tikket inn både på websiden til NBBF og Bærum Basket, men vi har også fått inn litt dommerstoff på bloggen. FIBA-dommer Torkild Rødsand er igjen i ilden og skriver denne gang litt om rutinene for dommerne i en slik turnering. Rødsand har hatt en svært aktiv sesong som i praksis har glidd over i neste i løpet av sommeren. I august skal han til Italia som nøytral dommer, så det blir en basketfylt sommer for bergenseren.

Selv om det norske U20-landslaget har slitt med sine motstandere og har havnet langt ned på resultatlisten, har laget med de tilgjengelige spillerne vist at det er mange gode talenter også i Norge. De er bare litt for små og ikke sterke nok til å matche sine langt større motstandere.

Men for den norske FIBA-dommeren Torkild Rødsand er det ikke slike problemer som preger hverdagen som dommer, turneringen i Sarajevo har gått på skinner for dommerne som også har innlagt morgentrening for å holde seg skadefrie og fysisk klare for de mange kampene. Rødsand kommer med interessant innblikk fra "dommerkulissene" i denne turneringen, og vi håper at vi også får inn noen inntrykk fra Sardinia senere i sommer.

Dagens innlegg på bloggen er signert Torkild Rødsand fra Bergen.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.