Blogg: Nordisk i Helsinki

Det har vært en hektisk vårsesong for mange av dommerne, både dommersamlinger og turneringer har kommet i rekke og rad, og sistemann ut i aksjon før FIBAs sommerturneringer starter er Andreas Lind. Han var i Helsinki i begynnelsen av uken som medfølgende dommer da Norges U20 menn deltok i Nordisk Mesterskap. Vel hjemme igjen har han oppsummert litt fra de tre hektiske dagene i den finske hovedstaden, og på vår dommerblogg er det litt å lese for den som er interessert.

Nordisk mesterskap for U20 menn gikk i Helsinki i begynnelsen av uken, og hvordan det gikk med Norge og de andre lagene er det skrevet mer om på basket.no. Arrangøren, det finske basketballforbundet, har etter mange år på nettet endelig skjønt at resten av verden ikke kan lese finsk, og stiller med egne engelske websider for alle utlendinger. Les mer om statistikk etc. der.

Medfølgende norsk dommer var Andreas Lind, opprinnelig fra Oslo men nå bosatt på Nøtterøy, og han har nå oppsummert litt fra turneringen der det bl.a. var litt "uro" i dommeroppsettet. Og i følge et hjembrakt bilde var det bedre vær i Helsinki enn det har vært hjemme i Norge denne uken, ikke så dumt når man først er på reisefot som dommer.

Gårsdagens innlegg på bloggen er signert Andreas Lind fra Nøtterøy.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det er ikke vanskelig å se at dommergjerningen er en vanskelig balansegang, og det er ofte en jobb man ikke misunner dem.  Men det hjelper verken dommere eller coacher at vi stuper ned i hver vår skyttergrav. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook