Blogg: Destinasjon Barcelona

I morgen kveld spilles de to semifinaler i årets Euroleague. På plass i Palau de Jordi i Barcelona er også flere nordmenn. Erfaringene med fjorårets langhelg i Paris var så gode at mange av de samme deltakerne kjapt bestemte seg for reprise med tur til Barcelona i år. Sammen med entusiastiske fans fra hele Europa skal de følge helgens begivenheter på nært hold. Jan Korshavn kommer i helgen med noen løpende inntrykk fra Final Four i dommerbloggen.

I Final Four spilles det i dag semifinale mellom Panathinaikos - Montepaschi, og Maccabi Electra - Real Madrid. Etter en lang og knallhard sesong står vi igjen med de fire beste lagene og en utsolgt hall full av entusiastiske tilskuere.

Etter fjorårets langhelg i Paris og Final Four på nært hold har årets tur til Barcelona vært planlagt lenge for mange av de samme deltakerne, og allerede i dag er de første nordmennene på flyet med destinasjon Barcelona. Fredag morgen reiser resten nedover for sesongens desiderte høydepunkt.

Det blir egne artikler om sluttspillkampene og dommerinnsatsen her på basketballdommer.com, men også noen skråblikk og forløpende inntrykk fra sidelinjen på dommerbloggen og på Facebook.

Helgens innlegg på bloggen er signert Jan Korshavn.

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg registrerer at flere av de tilreisende lagene og enkelte dommere kastet inn håndkleet i helgen: Jeg plukket opp et 20-talls hvite frottéhåndklær fra garderobene, og de minnet mistenkelig om noe Thon ville være interessert i å få tilbake. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook