Blogg: Clinic i Brisbane

Basketball Queensland har arranget sin årlige dommersamling, QBL Conference, der dommere og dommerobservatører møtes for å diskutere bl.a. regelendringer, og vår mann i australsk eksil, Simon Nordeide, deltok i helgen på samlingen som ble arrangert i Brisbane. Dommerne kommer fra mange forskjellige land, både Canada, Nederland, Tyskland, Hong Kong og Norge er representert i tillegg til de lokale fra Australia.

Det er snart sesongstart i Australia, og som i de fleste land hører det med en dommersamling for å koordinere dommere, regelendringer, økonomi etc. Årets samling ble arrangert i Brisbane, og både dommerobservatører og dommere hadde en grundig gjennomgang av de siste endringene på spillereglene som innføres for fullt denne sesongen.

Nordeide har fått godt innpass i den lokale dommergruppen "down under", og nå håper han å kunne bli aktuell for enda bedre kamper arrangert av Basketball Queensland.

Dagens innlegg på bloggen er signert Simon Nordeide, for tiden student i Australia.

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.

 

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det er ikke vanskelig å se at dommergjerningen er en vanskelig balansegang, og det er ofte en jobb man ikke misunner dem.  Men det hjelper verken dommere eller coacher at vi stuper ned i hver vår skyttergrav. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook