Featured

Blogg: Med bruden på NBA-kamp

Arnstein Gloppen har vært på en særdeles minneverdig reise til Miami i USA. Ikke bare fordi det ble tid til en NBA-kamp, men nok mest fordi han skulle i sitt eget bryllup. Og når både kone og forlover også ville bli med på kamp, ble møtet mellom Miami Heat og Los Angeles Lakers et klart valg blant aktuelle kamper under oppholdet. Et godt valg skulle det vise seg senere.

Arnstein Gloppen var nylig i Miami der et besøk i sjømannskirken iført penklær stod øverst på programmet. Giftemål med sin utkårede var hovedformålet med reisen, men ettersom både brud og forlover er basketfans ble det selvfølgelig satt av tid til en NBA-kamp også.

Av tre mulig kamper under oppholdet var det naturlig å velge den der Los Angeles Lakers kom på besøk til Miami. Det skulle vise seg å være et godt valg, for kampen ble både jevn og spennende og de nærmere 20 tusen tilskuerne var i ekstase.

Litt nærstudie av dommerne ble det også, ikke minst interessant var det når de tre ganger i kampen benyttet "replay" for å bedømme om tiden var ute eller hvem som skulle ha innkast.

Dagens innlegg på bloggen er signert Arnstein Gloppen.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.