Featured

Blogg: Snartur til USA igjen

Vår kollega Chriss Brohaug har igjen vært en tur over Atlanteren, og også denne gang ble det en NBA-kamp med 76ers. Favorittlaget møtte Phoenix Suns i Wells Fargo Center, og det skulle vise seg å bli en skikkelig bra kamp og seier til hjemmelaget gledet stort. Det ble også tid til å studere NBA-dommerne og deres håndtering av de nye reglene for oppførsel, og som bonus på reisen fikk han med seg hockeykamp i Madison Square Garden i New York. Og da var han ikke eneste nordmann tilstede.

Nylig tok Chriss Brohaug seg nok en avstikker til USA for å bl.a. se på litt NBA og besøke familien. Favorittlaget Philadelhia 76ers hadde besøk av Poenix Suns med stjernespillere som Steve Nash og Vince Carter, og det skulle vise seg å bli en bra kamp å se på.

Men ingen kamp uten dommere, selv ikke i NBA, og det ble også tid til å se litt nærmere på hvordan dommerne håndterte coacher og spillere etter innstramming på reglene for teknisk foul.

På hjemveien fikk han også presset inn et besøk i legendariske Madison Square Garden i New York, og som mangeårig hockeyentusiast var det spesielt morsomt for en nordmann å få se den nye stjernen Mats Zuccarello Aasen spille kamp med New York Rangers. Riktignok ble det tap, men nordmannens gode spill var hvertfall ikke årsaken til dette.

Dagens innlegg på bloggen er signert Chriss Brohaug.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.