Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /customers/8/3/c/basketballdommer.com/httpd.www/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Blogg: NBA i Houston

Det har lenge vært stille rundt vår tidligere toppdommer Inge Braathen når det gjelder basketball, men i jobbsammenheng er det hektiske tider og nylig var han på forretningsreise til USA. Og med fortsatt basketinteresse var det naturlig å få med seg en NBA-kamp når han likevel skulle til Houston denne uken. Rockets skulle møte Kings på tirsdag, og med billett i hånden satt Braathen "ringside" i en ellers halvfull hall preget av hjemmelagets noe labre innsats den siste tiden. Men mot Kings var stemningen blant de fremmøtte likevel bra, og med godt over 200 poeng i kampen var det nok av action å se på. Og snart kan du høre Braathen forelese på Den Store Trenersamlingen i Oslo.

Etter at Inge Braathen ga seg som dommer i Euroleague har det vært stille på basketfronten for toppdommeren fra Oslo. Men han følger med fra sidelinjen, og er i tillegg til å se Euroleague på Viasat Sport fast leser av basketballdommer.com.

Og noe overrraskende har han også latt seg overtale til å være foreleser på den kommende trenersamlingen, eller DST som PB fra BB kaller den. Der skal han filosofere litt over hva som er forskjellene på norsk basket og internasjonal toppbasket.

Nylig var han på jobbreise til Houston, og det var da naturlig å få med seg en hjemmekamp med Rockets når han var i byen. Tirsdag var det hjemmekamp mot Sacramento Kings, og fra denne kampen har vi fått en liten stemningsrapport fra Braathen. Les ellers mer kampfakta og se høydepunkter fra denne kampen på NBA.com.

Dagens innlegg på bloggen er signert Inge Braathen.

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.