Blogg: På polske landeveier

Denne uken har FIBA-dommer Torkild Rødsand vært på oppdrag i Polen, og med mye venting underveis har det blitt tid til en oppsummering om både reisen og kampen. Full fart på dårlige polske veier, knalltøff kamp med tett stemning, spillere på over 190cm og mange utfordringer for dommerne er blant ingrediensene i det siste innlegget på dommerbloggen. Rødsand har fått bra med kamper denne sesongen, og skal de kommende ukene ut på ytterligere to oppdrag i Euroleague for kvinner.

Torkild Rødsand er inne i en bra stim med internasjonale oppdrag denne sesongen, og har skrevet litt om turen til Polen denne uken. I høy fart på både tyske og polske veier bar det avgårde til oppdrag i byen Gorzow.

På vei har det blitt tid til litt oppsummering over tastaturet, og de som har lyst til å få litt innsikt i en FIBA-dommers hverdag bør ta en titt på innlegget. Det går med tre dager og mye reising for å dømme en kamp på 1t 40min, men på dette nivået er da også kampene så intense og krevende at det veier opp for det negative rundt reisingen.

Dagens innlegg på bloggen er signert Torkild Rødsand.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.