Blogg: Suksess i Australia

Mellom forelesninger og skriving av oppgaver blir det også tid til dømming for Simon Nordeide i Australia. Siden han kom i kontakt med de lokale dommeransvarlige i Brisbaneområdet har det gått slag i slag, og Nordeide er i praksis blitt godkjent for å dømme på alle nivåer i Australia inkludert NBL. Men det spilles også en rekke andre ligaer og turneringer, og så langt ser det ut som at dommerkortet blir fullt av kamper for den unge bergenseren. Vi følger ham gjennom studietiden i Brisbane og kommer med jevnelige oppdateringer gjennom sesongen. Ikke minst blir det noen stemningsrapporter på dommerbloggen.

Simon Nordeide, bergenser i eksil "down under" har etterhvert blitt en flittig blogger med innspill fra både NBA-kamp og sitt nylig påbegynte opphold i den australske byen Brisbane der han kommer til å befinne seg de nærmeste to-tre årene dersom alt går etter planen.

Forrige gang vi hørte fra Nordeide var han igang med å dømme noen kamper for å få overbevist de lokale dommermyndighetene om hvilket nivå han skulle dømme på. Og nå kan vi melde at det må ha gått svært så bra, for han har kvalifisert seg til å dømme på alle nivåer, inkludert den øverste herreligaen National Basketball League (NBL).

I hans siste innlegg på dommerbloggen får vi også et innblikk i de mange forkortelsene det opereres med i basketballsporten "down under", noen inntrykk fra hans siste kamper og litt om utfordringene som står for tur.

Dagens innlegg på bloggen er signert Simon Nordeide, for tiden student i Australia.

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.