Blogg: To i Bulgaria

Denne uken har to forbundsdommere vært i Bulgaria på dommercamp med Alan Richardson og over 50 dommere fra hele Europa. En intensiv uke med forelesninger, dømming og evaluering er nå over, og på dommerbloggen har vi fått inn en liten oppsummering fra Per Røgeberg. Han har sammen med Chriss Brohaug deltatt på Can Do Referee Camp i Samokov, og begge er veldig fornøyd med oppholdet.

Chriss Brohaug (v.) og Per RøgbergFra Europa, Japan og Saudi-Arabia har det kommet tilsammen 54 unge dommere som alle har fått verdifull evaluering av en rekke FIBA-instruktører under ledelse av engelskmannen Alan Richardson.

Han er en merittert ex-FIBA-dommer som de senere tiårene har opparbeidet seg solid kompetanse som dommerinstruktør i både Euroleague og FIBA, og som hver sommer arrangerer en camp for yngre dommere som vil satse på egen utvikling.

NBBF har siden 90-tallet, med noen få unntak, sendt deltakere til Richardsons camp hver sommer. I år er det Per Røgeberg og Chriss Brohaug fra Oslo som har fått muligheten til å delta, og på vei hjem til Norge ble det tid til en liten oppsummering på dommerbloggen fra de to dommerne.

Dagens innlegg på bloggen er signert Per Røgeberg fra Oslo.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Om du blåser en T to sekunder før slutt som potensielt er direkte kampavgjørende, skal du jaggu være sikker. Og om meddommerne dine må kompensere ved ikke å blåse T på lagleder som stormer ut på banen i drittsinne ser det jo litt rart ut, gjør det ikke? Hvis listen skal legges så lavt at man må være limbodanser for å gå under, blir det hele ganske latterlig. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook