Blogg: Ferdig i Bologna

Da er FIBA-kurset i Bologna over, og vår mann på stedet har kommet hjem med mange nye inntrykk og fine opplevelser i kofferten. Alle obligatoriske tester er avlagt og skal visstnok være bestått, og den praktiske eksamen med dømming av kamper har også gått bra. Nå venter NBBF og norske kollegaer spent på om dommersjefene i FIBA Europe synes Per-Kristian Larsen er klar for neste trinn av utdanningsstigen, og et avsluttende "eksamenskurs" om ett år. PK har også vært flink på tastaturet i helgen, og har gitt oss interessante stemningsrapporter fra FIBA-clinic'en i Italia.

Et trettitals unge dommere fra hele Europa har i helgen vært samlet i den italienske byen Bologna der FIBA Europe har arrangert nytt kandidatkurs for dommere aktuelle for internasjonale oppdrag. Den norske kandidaten har i tillegg til språktest, løpetest og regeltest, og et antall forelesninger med Richard Stokes, også hatt tid til å blogge litt.

For de som aldri har vært på slike kurs, og for andre som lurer på hvordan akkurat dette kurset var, kan det være artig å ta en titt i bloggen og lese stemningsrapportene fra vår mann i Bologna.

Helgens innlegg på bloggen er signert Per-Kristian Larsen fra Oslo.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.