Blogg: Nordisk og FIBA-kurs

Ikke før er vår FIBA-aktuelle mann tilbake fra Paris og Euroleague Final Four, så reiser han avgårde på Nordisk Mesterskap i Solna og deretter FIBA-kurs i Bologna uken etter. Et par uker i koffert blir det, men forhåpentligvis også noen fine erfaringer for Per-Kristian Larsen fra Oslo. Han er selvfølgelig oppsatt med PC og kamera, og har lovet å komme med oppdatering fra begge arrangementene de kommende par ukene. Blir det litt ekstra tid kommer kanskje noen bilder også.

Det er noen hektiske og ikke minst krevende dager for Per-Kristan Larsen fra Oslo den første halvdelen av mai: Tilbake fra Paris og Final Four mandag, avreise til Solna tirsdag med hjemkomst søndag og deretter ny avreise til Bologna i Italia torsdag i neste uke.

Først skal det dømmes i Nordisk Mesterskap i Solna der han er nominert som medfølgende dommer sammen med tre kollegaer fra Norge. Men det blir nok å regne som en oppkjøring fram mot sesongens største mulighet og høydepunkt, nemlig oppstarten på FIBAs kurs for internasjonale dommere.

Larsen har lovet å komme med litt forløpende oppsummering og inntrykk fra begge disse anledningene, og det er visst også muligheter for et og annet bilde dersom tiden strekker til.

De kommende dagers innlegg på bloggen er signert Per-Kristian Larsen.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.