Blogg: Simon says?!

NBA-kamper er i vinden for tiden, og nylig var også forbundsdommer Simon Nordeide fra Bergen en tur i USA. I utgangspunktet var det for å besøke sin bror, men da muligheten for gode billetter til en NBA-kamp dukket opp, var det selvfølgelig bare å hoppe på. Og i rekken av opplevelser fra en kamp i Staples Center stod også et "møte" med den legendariske filmskuespilleren Jack Nicholson, en ihuga Lakerfan med fast plass på første rad.

Jack Nicholson flørter lett med NBA-dommer Violet PalmerI slutten av februar bedrev vår kollega fra Bergen hektisk turistvirksomhet i Los Angeles, og sammen med sin familie ble det mange fine opplevelser.

Muligheten for billetter til Lakers mot Nuggets ble det også, og med sitteplass nesten nede på parketten og adgang til VIP-servering i pausen, ble det et spesielt og behagelig møte med verdens største basketliga.

Vi har overtalt ham til å dele litt av dette med oss på bloggen vår, og der kan du nå lese mer om rammen rundt kampen, dommerne, hvem som vant og ikke minst hvor Jack Nicholson dukket opp.

Dagens innlegg på bloggen er signert Simon Nordeide.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.