Blogg: Survival Camp i Polen

I Polen arrangeres det årlig dommercamp med høyt faglig nivå der fokuset er på dommerteknikk og spilleforståelse. Internasjonale instruktører jobber intensivt med deltakerne hver dag og det benyttes også mer utradisjonelle metoder som kamerabriller for å instruere dommerne.

I perioden 15. - 19. juli var en rekke dommere fra Europa samlet til "Survival Camp" hos den polske Euroleague-dommeren Jakub Zamojski. Sammen med andre internasjonale instruktører skaper han en dommercamp med høyt faglig nivå.

Fra Norge deltok i år brødrene Filip og Finn Szczesny.

Opplegget på campen må sies å være veldig intensivt, men samtidig er muligheten til å forbedre vesentlige detaljer i dommerteknikk og spilleforståelse stor slik instruktørene jobbet på.

Vi har nå fått et innlegg med noen bilder fra Finn og de andre til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" I en kamp som i 39 minutter og 20 sekunder har vært spennende, jevn, severdig, neglebitende morsom bestemmer altså dommerne seg for å avblåse selskapet. Nok er nok. La seriemesteren få med seg enda en seier hjemover. Det skulle tatt seg ut om spillerne fikk avgjøre dette selv..! "

Pål Berg

Følg oss på Facebook