Blogg: Tre dommere i København

Også i år har norske dommere deltatt i Copenhagen Invitational der inviterte landslag i aldersgruppen U14-15 kjemper om trofeet. Tre norske forbundsdommere deltok forrige helg på turneringen som også arrangerer dommerclinic og evaluerer dommere med hjelp av instruktører. Vi har mottatt litt info til vår blogg.

Josefine C.S. Haugom sammen med blide kollegaerCopenhagen Invitational er en årlig turnering for U14- og U15-landslag som arrangeres i Farum i Danmark. For dommerne arrangeres det egen 3PO-clinic ettersom alle kampene spilles med tre dommere, og flere FIBA-instruktører var med i arbeidet som er organisert av Rune Larsen.

I år har tre av våre unge dommere reist til Danmark for å delta; Josefine Caroline S. Haugom, Alexander Ochoa Svendberg og Semjon Buldakov har sammen med andre nordiske dommere vært kampledere i årets utgave av turneringen.

Vi har nå fått et innlegg fra Josefine Caroline S. Haugom til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.