Blogg: Tre dommere i København

Også i år har norske dommere deltatt i Copenhagen Invitational der inviterte landslag i aldersgruppen U14-15 kjemper om trofeet. Tre norske forbundsdommere deltok forrige helg på turneringen som også arrangerer dommerclinic og evaluerer dommere med hjelp av instruktører. Vi har mottatt litt info til vår blogg.

Copenhagen Invitational er en årlig turnering for U14- og U15-landslag som arrangeres i Farum i Danmark. For dommerne arrangeres det egen 3PO-clinic ettersom alle kampene spilles med tre dommere, og flere FIBA-instruktører var med i arbeidet som er organisert av Rune Larsen.

I år har tre av våre unge dommere reist til Danmark for å delta; Josefine Caroline S. Haugom, Alexander Ochoa Svendberg og Semjon Buldakov har sammen med andre nordiske dommere vært kampledere i årets utgave av turneringen.

Vi har nå fått et innlegg fra Josefine Caroline S. Haugom til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Wild guess: Arroub, Løvold, Larsen får ikke julekort fra Baard Stoller i år. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster