Blogg: Fire dommere i Scania Cup

Nylig omtalt vi norske dommerdeltakelse i den årlige Scania Cup, en prestisjefyllt turnering for aldersbestemte klubblag som regnes som et uoffisielt Nordisk mesterskap. Antallet dommere har variert fra år til år, og det har nesten uten unntak være dommere fra Norge med siden 1990. I år var fire dommere i Södertälje utenfor Stockholm.

Josefine Haugom, Patrick Keohane og Egor Braynin.Turneringen Scania Cup er en institusjon i vårt område av basket-verdenen, i en årrekke har Södertälje BBK arrangert det som av mange regnes som uoffisielt Nordisk mesterskap og et stort antall frivillige gjør, sammen med mange dyktige dommere, dette til en virkelig bra cup for de aldersbestemte klubblagene.

Nylig omtalte vi norsk dommerdeltakelse i vår nyhetsseksjon.

I år har fire norske dommere deltatt på årets Scania Cup; Gabriel Ochoa Svendberg (Oslo), Alexander Ochoa Svendberg (Oslo), Josefine Caroline S. Haugom (Trondheim) og Alexander Reiertsen (Trondheim).

Samtlige har også deltatt på camp og fått instruksjon og veiledning fra noen av verdens beste instruktører; Ronnie Nunn, Luigi Lamonica, Lars Klaar, Alan Richardson og Richard Stokes.

Vi har fått et nytt innlegg på vår dommerblogg med noen bilder, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.