Blogg: Nordisk i Finland 2018

I den siste uken av juni ble det arrangert Nordisk Mesterskap for U16 og U18 og det var hele 24 deltakende dommere. Vi har mottatt litt info til vår blogg fra de fire dommerne som var i Finland.

I uke 26 var det Nordisk Mesterskap for U16 og U18 i finske Kisakallio.

NBBF stilte med fire dommere; Joakim Arroub, Mantas Buinauskas, Tennaz Javid og Amir Suljevic.

Finnene kjører mesterskapet som en FIBA-turnering med morgentrening, forelesninger og oppfølging av instruktører slik at deltakende dommere får mulighet til å utvikle seg samtidig som de bidrar med dømming av kampene.

Vi har nå fått et innlegg med noen bilder fra Joakim til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kampen ble talende nok rammet inn av tekniske feil og fouls: Speaker satte tonen for kampen med uforståelig presentasjon av lagene i et høyttaleranlegg som hadde pådratt seg teknisk feil i julepausen. Aktørene på banen sørget for to tekniske fouls 40 spilleminutter senere: Med 40 sekunder igjen på klokken – og Ammerud 30 poeng bak i protokollen fant man det opportunt å dele ut tekniske fouls både til den ene og den andre. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster