Blogg: Sommercamp for kvinner i Slovenia

I forrige uke var det sommercamp for kvinner i Slovenia. For 15. gang arrangerte det internasjonale basketballforbundet FIBA en slik samling for unge spillere, coacher og dommere fra hele Europa. Vi har mottatt litt info fra Jone Eggen Westrum til vår blogg.

Den tidligere "Camp for U15 Girls" heter nå "FIBA European Women's Basketball Summit", men arrangeres fortsatt i den slovenske byen Postonja. Unge spillere, coacher og dommere fra hele Europe samles til en falles camp med mye faglig på programmet, men også sosiale aktiviteter.

I forrige uke var Jone Eggen Westrum fra Trondheim i Slovenia som dommer på campen sammen med Eira Stirling, Henriette Eggen Mjøs og Hanne Nybø.

Campen hadde en intensiv timeplan som startet med trening kl 07 om morgenen, foredrag med internasjonale instruktører, diskusjon om regler og dommerteknikk, samt dømming av kamper. På bildet ser vi Chantal Julien (FRA) og Kati Nynäs (FIN) sammen med Jone Eggen Westrum.

Vi har nå fått et innlegg med noen bilder fra Jone til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerkomiteen forsøkte fornuftig nok å invitere coacher til en diskusjon før sesongstart, men jeg tviler vel på at det ble noe av. Derimot håper jeg virkelig at dommerne kontinuerlig evaluerer og diskuterer disse situasjonene slik at vi ikke er prisgitt om en gråkledt ser rødt fordi han eller hun har opplevd en blåmandag. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster