Blogg: Dommercamp i Slovenia

Vi har også mottatt reisebrev fra Josefine Caroline Stokke Haugom, regionsdommer fra Trondheim og styremedlem i NBBF, som i begynnelsen av juni deltok på FIBA Europes Camp for U15 Girls i Slovenia. Sammen med dommere og spillere fra hele Europa hadde hun en lærerik og morsom uke med meritterte internasjonale instruktører. Dagens blogg handler om inntrykkene fra årets camp i Postojna.

FIBA Europe arrangerer hvert år en basketballcamp for U15-jenter der alle forbund også kan sende med en trener og en dommer. For dommerne er dette en fin anledning til å få med seg noen gode forelesninger, lære mer om trening, 3PO, tegngiving etc, samt dømme under observasjon av kjente internasjonale instruktører med erfaring som dommere.

Den 10. campen ble også i år arrangert i den slovenske byen Postojna, i perioden 3. - 9. juni var det 30 dommere med i dette opplegget sammen med en rekke spillere fra hvert land. NBBFs deltaker, som er regionsdommer fra Trondheim og styremedlem i NBBF, er Josefine Caroline Stokke Haugom. Dagens innlegg på dommerbloggen er signert Josefine.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen under "Om oss", og i tillegg finnes de nyeste innleggenes overskrifter øverst på høyre side av startsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.