Featured

Blogg: Dommercamp i Bulgaria

Vi har mottatt reisebrev fra Andreas Isaksen og Zaki Khan, nybakte forbundsdommere fra Oslo, som i første halvdel av juni deltok på Alan Richardsons dommercamp i Bulgaria. Sammen med mange unge dommere fra hele Europa hadde de en innholdsrik uke med erfarne internasjonale instruktører. Dagens blogg handler om inntrykkene fra årets camp i Sofia.

Den årlige sommercampen til Alan Richardson i Bulgaria gikk av stabelen i første halvdel av juni, og vi har mottatt et reisebrev fra de to dommerne Andreas Isaksen og Zaki Khan fra Oslo. NBBF melder årlig på en eller to dommere til denne campen.

Dommercampen ble avviklet i perioden 8. - 12. juni i Bulgarias hovedstad Sofia. Nå har Andreas sendt oss en oppsummering av deres inntrykk fra campen der erfarne dommerinstruktører hadde ansvar for den faglig oppfølgingen av deltakerne. Dagens innlegg på dommerbloggen er signert Andreas Xepapadakis Isaksen.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen under "Om oss", og i tillegg finnes de nyeste innleggenes overskrifter øverst på høyre side av startsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.